نکات ضروری پس از تصادفات رانندگی|سال 1401
تصادفات رانندگی چیست
تصادفات رانندگی ممکن است برای خیلی از افراد پیش آمده باشد که به دلیل عجله در رسیدن به محل کار خود و یا به دانشگاه یا هرجای دیگر دچار سانحه تصادفات رانندگی شوند.
عنوان کردن این مطالب صرفاً دلیل بر مقصر بودن راننده در تصادفات رانندگی نیست بلکه ممکن است طرف دیگر، مسبب ایجاد این حادثه گردد.
مسائل مهمی از جمله افت قیمت خودرو وجود دارد که اکثر افراد اطلاعات لازم برای اقدام برای تصادفات رانندگی آن مورد را ندارند.
ما در این مقاله به شما کمک خواهیم کرد تا هرچه راحت تر و با سرعت بیشتر به مدیریت این دست حوادث بپردازید. لازمه اول هنگام حادثه رانندگی حفظ خونسردی خود و در قدم بعدی تماس با پلیس ۱۱۰ و توضیح دقیق تصادفات رانندگی و ثبت اطلاعات میباشد.
شما خوانندگان گرامی میتوانید در صورت نیاز به اقدام جهت دریافت مبلغ افت قیمت خودرو خود و یا هرگونه مشکلات ناشی از تصادفات رانندگی (عدم سازش طرف مقابل، فرار طرف مقابل و …) با موسسه کارپردازان تماس گرفته تا وکلای ما مشاوره لازم جهت اقدامات مورد نیاز را به شما بدهند.
همچنین میتوانید با حضور در دفاتر موسسه کارپردازان در هر یک از شعب یافت آباد یا اسلامشهر وکالت دعاوی خود را به وکلای باتجربه در این امر سپرده و درکوتاه ترین زمان به خواسته خود برسید.
اولین قدم در زمان تصادفات رانندگی
خیلی از رانندگان به علت ناشی بودن یا بیاطلاعی از قوانین بعد از تصادفات رانندگی دچار سردرگمی میشوند که با این اتفاق هم به خود و هم به سرنشینان استرس وارد میکنند و همچنین باعث ترافیک و مزاحمت برای سایر راننده ها هم می شوند.
پس مجددا یاداوری میکنیم اولین اقدام برای جلوگیری از به وجود آمدن اینچنین رفتارهای غیرعادی بعد از وقوع تصادف حفظ خونسردی و آرامش است.
سپس تماس گرفتن با پلیس ۱۱۰، زمانی که با پلیس تماس میگیرید و آدرس محل وقوع تصادف را میدهید نزدیک ترین واحد راهنمایی رانندگی یک کارشناس تصادف نزد شما میفرستد و اقدام به تنظیم کروکی و تعیین مقصر و زیان دیده مینماید.
نکته ضروری اینجاست که بهتر است خسارت را از بیمه بگیرید و خودتان با خیال راحت سراغ یک صافکار و نقاش ماهر بروید.
لازم به ذکر است که اگر وسط بزرگراه و خیابان پرتردد تصادفات رانندگی کردید لزومی ندارد خودرو را دقیقاً همان نقطه نگه دارید تا پلیس از راه برسد و مقصر را تعیین کند.
درصورتی که پلیس مشاهده کند که راه را بند آوردهاید قطعاً هر دوطرف را به دلیل سد معبر جریمه خواهد کرد. پس بهتر است با موبایلتان بعد از تصادفات رانندگی از وضعیت خودروها عکس بگیرید و بعد مسیر را برای عبور سایر خودرو ها باز کنید.
تصادفات منجر به خسارت یا جرح
تصادفات ۲ به دو دسته خسارتی و جرحی تقسیم میشوند که در ادامه به توضیح این دو میپردازیم.
اگر تصادف منجر به فوت رخ دهد موقعیت خودروها را نباید بهم زد و تا آمدن پلیس و اورژانس باید صبر کرد اما هنگامی که تصادف صرفا موجب خسارت مالی شده و هر دو طرف حادثه افراد معقولی بوده و قبول میکنند که چه کسی مقصر اصلی در تصادفات رانندگی است اگر مدارک هر دو طرف کافی بود مانند گواهینامه؛ کارت خودرو؛ کارت بیمه شخص ثالث و برگه معاینه فنی، برگه کروکی سازش میگیرند و به بیمه مراجعه میکنند.
در مورد تصادفات رانندگی به صورت جرحی و فوتی چون نیاز به ارجاع به مراجع قضایی است و یا اگر دو سمت حادثه باهم سازش نمیکنند، در این حالت پلیس کروکی عدم سازش تنظیم مینماید.
مراجعه به بیمه و دریافت خسارت
آخرین اقدام بعد از رسیدن پلیس و مشخص شدن مقصر در تصادفات رانندگی مراجعه به بیمه است.
طرفی که مقصر نیست باید خسارت خود را از بیمه شخص ثالث مقصر دریافت کند.
پس اگر در تصادفی شما مقصر شناخته شدید دنبال گرفتن خسارت از بیمه شخص ثالث نباشید.
البته اگر بیمه بدنه داشته باشید میتوانید با مراجعه به شرکت بیمهکننده، خسارت اتومبیل خود را دریافت نمایید. درصورتی که هریک از طرفین حاضر به سازش نباشد شما میتوانید با مراجعه به مراجع قضایی مربوطه اقدام به تنظیم دادخواست و شکایت نمایید.
همچنین شما میتوانید با سپردن این امر به وکلای با تجربه دفاتر موسسه کارپردازان در هر یک از شعب یافت اباد و اسلامشهر با کمترین هزینه و کوتاه ترین زمان به نتیجه موردنظر برسید.
گرفتن کروکی امری الزامی است یا خیر
اگر خسارت ناشی از تصادف به تقریب کمتر از ۷ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان باشد و همچنین دو طرف حادثه با یک دیگر سازش نمایند گرفتن کروکی الزامی نخواهد بود اما در غیر این صورت گرفتن کروکی الزامی میباشد.
البته در هر صورت حتما پس از تصادفات با پلیس تماس گرفته و تصادفات رانندگی رخ داده را گزارش نمایید.
با افت قیمت خودرو چه کنیم
نکته قابل ذکر این است که در مواقعی که اتومبیل صفر یا گران قیمت باشد یا تاکنون تصادفات رانندگی نداشته باشد و خسارت وارده باعث ضرر چشمگیری به خودرو شده باشد در اصطلاح به غیر از لزوم تعمیر و بازسازی قسمت آسیبدیده، ماشین دچار افت قیمت نیز می شود.
نکتهای که دراین موردباید متذکر شد این است که هیچ بیمهای تعهد به پرداخت خسارت ناشی از افت قیمت خودرو را ندارد و پرداخت خسارت ناشی از افت قیمت خودرو برعهده شخص مقصر تصادف می باشد.
بنابراین برای دریافت خسارت ناشی از افت قیمت ماشین باید به راننده مقصر حادثه مراجعه کرد.
شخص متضرر باید به شورای حل اختلاف مراجعه کرده و تقاضای دریافت خسارت ناشی از افت قیمت خودرو در اثر تصادفات رانندگی را تقاضا نماید. با توجه به اشنا نبودن اکثر افراد با نحوه درخواست افت قیمت از مقصر پیشنهاد میشود با سپردن کار خود به وکلای خبره دفاتر کارپردازان در کوتاه ترین زمان به حصول نتیجه مطلوب برسید.
جهت مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید .
1 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
Hi, this is Anna. I am sending you my intimate photos as I promised. https://tinyurl.com/yfaa8bs2