نکات حیاتی و مهم در رابطه با تامین دلیل
ماده ۱۴۹ قانون آیین دادرسی مدنی در رابطه با تامین دلیل گفته،درصورتی که فردی دارای حق باشد و احتمال دهد که در آینده برای رسیدن به حق خود نتواند از دلایل و مدارک موجود بهرهمند شود میتواند از دادگاه درخواست تامین دلیل کند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در باره تامین دلیل و دیگر موضوعات حقوقی و مشاوره با وکلای حرفه ای دفتر حقوقی کار پردازان با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید.
02166397082
09373917111
اصلاً تامین دلیل چیست؟
گاهاً امکان دارد اشخاص برای این که اسناد و مدارکی دارند که این احتمال را میدهد ، در آینده اگر بخواهند بهعنوان دلیل از آنها استفاده کنند، مبادا این اسناد و مدارک و ارائه آنها در آن زمان یعنی آینده برای آنها متعذر گردد پس درخواست تامین دلیل برای حفظ دلایل موجود برای استفاده آنها در آینده می کنند.
مرجع صالح برای این نوع تامین کجاست؟
مرجع صالح برای درخواست این نوع تامین شورای حل اختلاف آن محلی است که دلایل و مستندات در حوزه آن قرار دارد و اگر در آن محل شورای حل اختلاف نباشد رسیدگی با دادگاه محلی است ولیکن برای تامین دلیل درباره اموال غیرمنقول بایستی به شورای حل اختلاف محل وقوع آن ملک مراجعه کند.
برای تامین دلیل چه مراحلی طی میشود؟
برای تامین دلیل برای، سایر دعاوی به محل اقامت خوانده بعد از درخواست تامین دلیل شورا بعد از اینکه فوریت موضوع را احراز نمود از یکی از کارشناسان رسمی دادگستری در رشته مربوط به موضوع درخواست تنظیم نظر خود را می دهد.
برای اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره تخصصی در باره تامین دلیل و دیگر موضوعات حقوقی می توانید با دفتر حقوقی کار پردازان تماس بگیرید تا وکلای حرفه ای به شما در کوتاه تر شدن روند کاری و طی کردن روند اصولی کمک کنند.
02166397082
09373917111
چگونه هزینه تامین دلیل محاسبه می شود؟
هزینه درخواست تأمین از نوع دعاوی غیرمالی می باشد و به تناسب نوع دعوا از ۲۰۰ هزار ریال تا ۱ میلیون ریال است درنتیجه خواهان تامین باید هزینه کارشناسی را به حساب کانون کارشناسان رسمی دادگستری واریز و پس از تسلیم اصل فیش به شعبه شورا کارشناس تعیین میشود و خواهان میتواند با هماهنگی کارشناس اقدامات لازم را انجام دهد.
نکتهای که در اینجا مهم است این است که تامین دلیل برای حفظ دلایل موجود است و ۹ برای تحصیل دلیل جدید درنتیجه اگر برای کسب دلیل جدید درخواست داده باشد قرار رد درخواست صادر می شود
1 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.