اقدامات ضروری پس از تصادف رانندگی

تصادف رانندگی
ممکن است برای خیلی از افراد پیش آمده باشد که به دلیل عجله در رسیدن به محل کار خود و یا به دانشگاه یا هرجای دیگر دچار سانحه تصادف رانندگی شوند عنوان کردن این مطالب صرفاً دلیل بر مقصر بودن راننده نیست بلکه ممکن است طرف دیگر، مسبب ایجاد این حادثه گردد. برای دریافت توضیحات تکمیلی و مشاوره در این خصوص میتوانید با وکلا باتجربه دفاتر حقوقی کارپردازان تماس حاصل فرمایید.
برای مشاوره با وکلا خبره دفتر حقوقی کارپردازان کلیک کنید
بعد از تصادف چه کاری بکنیم
رانندگان در برخورد با این حادثه ابتدا خونسردی خود را حفظ کرده سپس با پلیس ۱۱۰ تماس بگیرید خیلی از رانندگان به علت ناشی بودن یا بی اطلاعی از قوانین بعد از تصادف دچار سردرگمی میشوند با این اتفاق هم به خود و هم به سرنشینان استرس وارد میکنند و همین طور باعث ترافیک و مزاحمت برای سایر راننده ها هم می شوند اولین اقدام برای جلوگیری از به وجود آمدن این چنین رفتارهای غیرعادی بعد از وقوع تصادف حفظ خونسردی و آرامش است سپس تماس گرفتن با پلیس ۱۱۰ است.
بعد از تماس با پلیس چه میشود
وقتی با پلیس تماس میگیرید و آدرس محل وقوع تصادف را میدهید نزدیکترین واحد راهنمایی رانندگی یک کارشناس تصادف نزد شما میفرستد و اقدام به تنظیم کروکی مینماید تا مقصر را تعیین کند.
نکته ضروری اینجاست که بهتر است خسارت را از بیمه بگیرید و خودتان با خیال راحت سراغ یک صافکار و نقاش ماهر بروید.
اولین کاری که بعد از تماس با پلیس انجام میدهیم چیست
اقدام بعدی این است که اگر وسط بزرگراه و خیابان پر تردد تصادف کردید لزومی ندارد خودرو را دقیقاً همان نقطه نگه دارید تا پلیس از راه برسد و مقصر را تعیین کند در صورتی که پلیس مشاهده کند که راه را بند آوردهاید قطعاً هر دوطرف را به دلیل سد معبر جریمه خواهد کرد بهتر است با موبایلتان از وضعیت خودروها عکس بگیرید و بعد مسیر را باز کنید.
انواع تصادف
تصادف ۲ دسته است :
۱- خسارتی
۲-جرحی
اگر دو طرف تصادف به توافق برسند چه آمدن پلیس و اورژانس باید صبر کرد وقتی تصادف خسارتی اتفاق میافتد و دو طرف ماجرا آدمهای معقولی هستند و قبول میکنند که چه کسی مقصر است اگر مدارک هر دو طرف کافی بود مثل گواهینامه، کارت خودرو، کارت بیمه، شخص ثالث و برگه معاینه فنی برگه کروکی سازش میگیرند و به بیمه مراجعه میکنند
اگر در تصادف توافقی حاصل نشود چه اتفاقی رخ میدهد؟(جرحی)
در مورد تصادف رانندگی جرحی و فوتی چون نیاز به مراجع قضایی است و باهم سازش نمیکنند پلیس کروکی عدم سازش تنظیم می کند. آخرین اقدام بعد از رسیدن پلیس و مشخص شدن مقصر مراجعه به بیمه است طرفی که مقصر نیست باید خسارت خود را از بیمه شخص ثالث مقصر دریافت کند
پس اگر در تصادفی شما مقصر شناخته شدید دنبال گرفتن خسارت از بیمه شخص ثالث نباشید البته اگر بیمه بدنه داشته باشید میتوانید با مراجعه به شرکت بیمه کننده خسارت اتومبیل خود را دریافت نمایید
درصورت صفربودن یا گران قیمت بودن ماشین چه اتفاقی رخ میدهد
نکته قابل ذکر این است که در مواقعی که اتومبیل صفر یا گرانقیمت باشد یاتاکنون تصادفی نداشته باشد و خسارت وارده باعث ضرر چشمگیری به خودرو شده باشد در اصطلاح به غیر از لزوم تعمیر و بازسازی قسمت آسیبدیده، ماشین دچار افت قیمت نیز می شود
نکتهای که در این مورد باید متذکر شد این است که هیچ بیمهای تعهد به پرداخت خسارت ناشی از افت قیمت خودرو را ندارد و پرداخت خسارت ناشی از افت قیمت خودرو برعهده شخص مقصر تصادف می باشد.
بنابراین برای دریافت خسارت ناشی از افت قیمت ماشین باید به راننده مقصر حادثه مراجعه کرد بنابر این شخصی که متضرر می شود باید به شورای حل اختلاف مراجعه کرده و تقاضای دریافت خسارت ناشی از افت قیمت خودرو در اثر تصادف رانندگی را تقاضا نماید.
شما میتوانید در صورت بروز هرگونه حادثه و تصادف که منجر به دعاوی حقوقی و کیفری شود برای دریافت مشاوره و ویا سپردن وکالت با دفاتر حقوقی کارپردازان در ارتباط باشید.
دیدگاهتان را بنویسید